Këshilli Komunes Lekbibaj
Lista sipas emrit dhe pėrkatėsisė politike.

Ded Dedaj
Antare
PD
Ded Qehaja
Antare
PDK
Ded Neqaj
Antare
PD
Gezim Progni
Kryetar
PD
Gjevalin Lekaj
Antare
PDS
Nikolle Markaj
Antare
PS
Pashk Peci
Antare
PD
Prele Prevataj
Antare
PS
Pjeter Susaj
Antare
PD
Sokol Lekndreaj
Antare
AD
Tom Kolndreu
Antare
PD
Vitore Gjonpalaj
Antare
PSD
Zef Perpali
Antare
PS

KRYETARI I KOMUNES
SEKRETARI I KOMUNES
GJEVALIN GJELOSHAJ
GEZIM MESHI

VIDEO E JAVESmtm_logo

europ_assistancewww.albaskela.com


Website