GOFILE PAPLEKA

Çka ka zogu nm
Prej shtepie kur jam dale nm
shoqeruar me lahute nga Sokol Mulaj nmnm
Lahuta e Malesise - Prej njaj shpati t'i leshova syte nm
Sokol Mulaj dhe Gofile Papleka - Lulezoj fusha edhe mali nm

 

 
mtm_logo

europ_assistancewww.albaskela.com


Website