Adresa ne facebook

Shenim: Ne menyre qe kjo faqe te jete sa me e plote, na dergoni ne adresen tone te email-it info@nikaj-merturi.com   materiale qe kane te bejne me Nikaj-Merturin (materiale historike, fotografi, krijime, sygjerime,vrejtje... etj)        ....
        NDERIM DHE RESPEKT
 

Website